divendres, 13 de maig de 2016

ÚLTIMA NOTÍCIA: MESA SECTORIAL D'ENSENYAMENT 13/05/2016

DECLARACIÓ DE LA PART SINDICAL DE LA MESA SECTORIAL D'ENSENYAMENT

Els sindicats presents a la mesa sectorial d'ensenyament, respecte a les iniciatives en matèria de personal docent que ha presentat l'administració, volem declarar:
1. Que l'increment de plantilla en centres de màxima complexitat que no siguin CAEPs, no s'ha de pagar amb les nòmines del juliol del personal substitut ni amb les dotacions de professorat que es deixen de contractar per la pèrdua del dret a la reducció de dues hores lectives als majors de 55 anys.
2. Que l'assignació de nous recursos en el marc de l'escola inclusiva en centres i serveis educatius encara no pot ser valorada com un avenç per la desconsideració que es té amb la mesa sectorial per no haver rebut, els representants dels docents, el decret d'educació inclusiva, sense aquest requisit no podem entendre l'abast de la mesura, ni si es tracta d'un avenç o d'un retrocés.
3. Que no acceptem cap més retallada i que per tant rebutgem un nou acord de govern que modifiqui o suspengui el dret a la reducció de dues hores lectives als majors de 55 anys i el dret del personal substitut a cobrar el mes de juliol després d'haver treballat més de sis mesos durant aquest curs.
4. Que la millora de la cobertura de les substitucions és del tot insuficient. Els centres necessiten la substitució des del primer dia, de tot el personal i de totes les baixes i permisos, i a partir del 1 de setembre.
5.  Que  no es pot vestir d'acord una condició que està ja guanyada en la via judicial perquè ja és un dret. El reconeixement del quart i cinquè estadi del personal interí, per tant, és d'obediència obligada i lògica pel poder executiu.
6. Que la millora en la Formació Permanent del professorat de 2 milions d'euros no sembla que pugui recuperar l'estat en què ha quedat aquest aspecte després del cicle de retallades que pensàvem que havia acabat.
7. Que la convocatòria d'oposicions no està concretada i que és un imperatiu legal pel nombre de funcionaris interins al que ha arribat a tenir el sistema actualment i de fa temps.
A més de la declaració sobre les iniciatives presentades a la mesa, la part sindical volem afegir:
1. El Departament continua menystenint als representants dels docents i, per extensió, a tot el col·lectiu en actuar de forma unilateral i assistint la mesa per imperatiu legal i sense voluntat negociadora.
2. Que les propostes unitàries de la part sindical de retorn a l'horari lectiu d'abans de les retallades, de cobertura de les substitucions dels del primer dia i des del 1 de setembre, i de la retirada de la designació per entrevista del personal substitut i dels nous perfils específics, no han estat ni considerades per l'administració.
I és per tots aquests motius, però sobretot pel menysteniment que l'administració demostra cap a la mesa sectorial, que avui 13 de maig, la part sindical s'aixeca de la mesa en senyal de protesta tot esperant que el proper cop que sigui convocada, l'administració mostri més respecte per la negociació col·lectiva.
Barcelona, 13 de maig de 2016

NOMENAMENTS 13/05/2016 


Més informació per Especialitats i Serveis Territorials AQUÍ

Per obtenir informació sobre el procediments dels actes de nomenaments telemàtics i seguir-ne tots els passos, cal accedir a les pàgines web dels SERVEIS TERRITORIALS o del CONSORCI D'EDUCACIÓ DE BARCELONA sol·licitats com a preferents.


FORMACIÓ D'ESTIU CURS 2015-2016

Departament d'Ensenyament


Inscripcions del 12 al 27 maig de 2016

Calendari d’inscripció
La inscripció a les activitats de l'oferta general es realitzarà en dos torns, un primer torn al setembre i un segon torn al gener. Al maig s'obre un altre període d'inscripció per a la formació d'estiu.
Períodes d'inscripció
Sol·licitud de plaça
Consulta d’adjudicacions
Inici de les activitats
Primer torn
del 10 al 27 de setembre
9 d’octubre
a partir del 15 d'octubre 
Segon torn
del 8 al 18 de gener
28 de gener
a partir de l'1 de febrer
Formació d'estiu
del 12 al 27 de maig
20 de juny
a partir de l'1 de juliol

Per més informació podeu consultar AQUÍ   


CONVOCATÒRIA DE PLACES PER A LA REALITZACIÓ DE CURSOS D'ESTIU, AMB  LA UNIVERSITAT INTERNACIONAL MÉNDEZ PELAYO

Més informació AQUÍ CURSOS DE FORMACIÓ: CSI·F AMB
Més informació AQUÍ


ACREDITACIÓ DELS PERFILS PROFESSIONALS DELS LLOCS DE TREBALL ESPECÍFICS EN CENTRES EDUCATIUS PÚBLICS DEPENDENTS DEL DPT. D'ENSENYAMENT I EL PROCEDIMENT DE CAPACITACIÓ PROFESSIONAL PER OCUPAR-LOS


Presentació de sol·licituds:
- Personal interí: fins el 7 de juny de 2016
- Funcionari de carrera: fins el 30 de juny de 2016 
En qualsevol cas, per poder obtenir destinació provisional per al curs 2016- 2017, les acreditacions dels perfils han d'estar enregistrades en l'expedient personal informàtic abans del 8 de juliol de 2016.


Més informació AQUÍ  

Resolució AQUÍ


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada