dimecres, 9 de setembre de 2015

DEVOLUCIÓ PAGA EXTRA


Davant la notícia "El Govern tramita la devolució de part de la paga extra de 2012 als empleats públics"(llegir article), aquesta mesura segons la nota de premsa de Moncloa és una regulació, ha especificat, bàsica, no ampliable i potestativa per a les Administracions.

Què significa? Que la devolució es practicarà al personal de la AGE i en la resta d'Administracions - local, autonòmica, etc. -  serà aplicada amb discrecionalitat per part dels polítics de torn al no existir l'obligació.

CSI·F EXIGEIX AL GOVERN ESTATAL RETORNAR L'EXTRA ÍNTEGRA, AMB RANG DE LLEI BÀSICA, AIXÍ COM LA RESTA DE LES RETALLADES ALS EMPLEATS PÚBLICS SENSE DISTINCIÓ D'ADMINISTRACIÓ A LA QUAL ESTIGUIN ADSCRITS.

Adjuntem l'article aparegut al Diari de Tarragona el passat dissabte 5 de setembre en el qual el president de la CSI·F exigeix que sigui d'aplicació a tots els col·lectius d'empleats públics les millores aconseguides malgrat que siguin insuficients.

 

AUGMENTA EN 5 PUNTS EL NOMBRE DE GRADUATS EN FP QUE TROBEN FEINA I JA SUPOSA EL 46,58 % DEL TOTAL

 

És la principal conclusió de l’estudi d’Inserció Laboral dels Ensenyaments Professionals del 2014, elaborat conjuntament pel Departament d'Ensenyament i el Consell General de Cambres de Catalunya. 

Més informació AQUÍ Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada